HomeHL-SportsΠρώτη αποστολή για Κουτρουμπή, Στάικο στον ΟΦΗ

Πρώτη αποστολή για Κουτρουμπή, Στάικο στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό πραγματοποίησαν την Παρασκευή  οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Μετά το πέρας αυτής που διεξήχθη στο ΒΑΚ, ο προπονητής της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή, για το πρώτο ματς στο «Γεντί Κουλέ» για την φετινή χρονιά.

Στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Γιώργος Κουτρουμπής και Πασχάλης Στάικος οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Φελίπε Σόουζα ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Κατά τα άλλα το πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, αντιδράσεων και μεταβιβάσεων, αλλά και αγωνιστικό παιχνίδι.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στον σύλλογο και άπαντες θέλουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο «Κλ. Βικελίδης» και το μεγάλο «2» στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Ουάιλι, Μαρινάκη, Μπράουν, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Γιαννούλη, Κουτρουμπή, Μεγιάδο, Νέιρα, Σακόρ, Στάικο, Σεμέδο, Τσιλιανίδη, Ναμπί, Φιγκεϊρέδο, Μάνο, Βαζ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση