HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης για τον αναπτυξιακό νόμο

Συνάντηση των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης για τον αναπτυξιακό νόμο

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο θα συναντηθούν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης οι διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης με αφορμή όλα όσα προβλέπονται από τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου επισημαίνονται τα εξής:

«Στο ίδιο έργο θεατές! Με μέτρα απαράδεκτα και εκβιαστικά, τα οποία  μάλιστα δίχως να έχει προηγηθεί σοβαρός κοινωνικός διάλογος και να έχει ακουστεί η εμπειρία και η γνώση της αδυσώπητης καθημερινότητας από την εργατική πλευρά, ακυρώνουν κάθε προσπάθεια θεσμικής συνεννόησης.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, καλεί τα κόμματα να καταψηφίσουν τις μονομερείς παρεμβάσεις στον πυρήνα της συνδικαλιστικής δράσης και των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων επισημαίνοντας ότι τα μέτρα, που θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή αποκαλύπτουν το ύπουλο σχέδιο κυβέρνησης και εργοδοτών παράλυσης των συνδικάτων,

Το ΕΚΗ καλεί  τους εργαζομένους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους για έναν κοινό  αγώνα που θα δώσουμε ενωμένοι  με το κεφάλι ψηλά.

Με αφορμή τις διατάξεις, που συνιστούν από μόνες τους ένα μίνι εργασιακό και συνδικαλιστικό νομοσχέδιο και αποτελούν τον βασικό άξονα του αναπτυξιακού σχεδίου νόμου, που κατατέθηκε στη Βουλή για διαβούλευση, την ερχόμενη Τρίτη στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, συνάντηση όλων των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης, για τον σχεδιασμό κοινών δράσεων ενάντια στα όσα σχεδιάζει μονομερώς η κυβέρνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση