HomeΚΡΗΤΗΔιαδοχικές συναντήσεις για τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Διαδοχικές συναντήσεις για τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Επαφές με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή Πυροσβεστικών υπηρεσιών είχε ο Γ. Γουλιδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Μανώλη Παπαδάκη και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου κ. Μιχάλη Βασιλάκη είχε σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Αντιπεριφερειάρχη ,οι κύριοι Παπαδάκης και Βασιλάκης ευχήθηκαν στον κ. Γουλιδάκη μια δημιουργική θητεία αλλά και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

antiperifereiarxhs-lasithiou2

Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και  θέματα που έχουν να κάνουν με  την καθημερινότητα και την ασφάλεια των πολιτών  του Λασιθίου.

«Η συνεργασία μας τόσο με την αστυνομία όσο και με την Πυροσβεστική θα είναι διαρκής και αδιάκοπη προκειμένου να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας »  επεσήμανε ο κ. Γουλιδάκης .

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου επεσήμανε ότι, στη συζήτηση με ετέθησαν θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την ασφάλεια των πολιτών  αλλά και στις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν προκειμένου να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα .

antiperifereiarxhs-lasithiou3

Σε δηλώσεις του και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου ανέφερε ότι ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης ήταν τα θέματα Πολιτικής προστασίας με αφορμή και τον υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα στο Νομό Λασιθίου επισημαίνοντας παράλληλα την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Λασιθίου με την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση