HomeΚΡΗΤΗΟ δολοφόνος με τον… μπαλτά βάραγε με μανία – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Ο δολοφόνος με τον… μπαλτά βάραγε με μανία – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοένα και σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για το φονικό αμόκ που σημειώθηκε στην Ιεράπετρα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 26χρονος δράστης θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη το πρωί μετά την προθεσμία που πήρε έχοντας στην πλάτη του ένα… βαρύ κατηγορητήριο (δείτε εδώ).

 

Πάνω από 35 χτυπήματα με μπαλτά φέρει ο 54χρονος

Για την βάρβαρη δολοφονία του 54χρονου Πακιστανού από τον 26χρονο μίλησε ο ιατροδικαστής Μ. Μιχαλοδημητράκης που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση.

«Το περιστατικό αυτό παραήταν βάρβαρο. Φανταστείτε ότι δεν μπορώ να σας δώσω τον ακριβή αριθμό των χτυπημάτων. Είναι τόσες πολλές οι μικρές και οι μεγάλες κακώσεις που φέρει ο 54χρονος που ακόμα δεν έχουμε μία καθαρή εικόνα», ανέφερε ο κ. Μιχαλοδημητράκης ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Πρέπει να προηγήθηκε πάλη γιατί ο 54χρονο φέρει και χτυπήματα στο χέρι του. Όταν βρέθηκε στο έδαφος ο δράστης άρχισε να τον χτυπάει με μανία, με το ένα χτύπημα να διαδέχεται το άλλο. Σαν να ήταν το χέρι του ένα κινούμενο πιστόνι με ηλεκτρική δόνηση. Ο αριθμός των χτυπημάτων στο κεφάλι πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ενώ στην υπόλοιπη θωρακική χώρα τουλάχιστον 15», επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

 

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε στον αδελφό του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο αδερφός του 54χρονου Πακιστανού που δεν μπορεί να πιστέψει για ποιον λόγο έγινε όλο αυτό το τραγικό συμβάν.

«Πριν 1,5 χρόνο περίπου ο αδερφός του 26χρονου είχε τσακωθεί με τον αδερφό μου και με μένα. Ίσως αυτή ήταν η αιτία της πράξης του. Δεν μπορώ όμως και πάλι να το καταλάβω. Δεν είχαμε καμία οικονομική διαφορά, ούτε και πολλές σχέσεις. Γνωριζόμασταν επειδή δουλεύαμε στην ίδια περιοχή και καταγόμασταν από την ίδια χώρα», επεσήμανε ο αδερφός του θύματος ο οποίος εξηγεί ότι τη στιγμή που έγινε το φονικό δεν ήξερε ποιος ήταν ο δράστης.

«Πήγα στην αστυνομία για να πω ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός. Εκεί είδα τον 26χρονο αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία. Όταν μπήκα μέσα στην αστυνομία μου έδειξαν τον μπαλτά και τον αναγνώρισα καθώς αυτός ο μπαλτάς ήταν στο μαγαζί μας. Μετά μου είπαν ότι αυτός τον κρατούσε και κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος», ανέφερε ο αδερφός του 54χρονου.

 

Δεν κινδυνεύει η ζωή του 49χρονου αγρότη

Ευτυχώς καλά στην υγεία του φαίνεται να είναι το τρίτο θύμα του 26χρονου Πακιστανού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 26χρονος μετά από την απόπειρα βιασμού σε βάρος 40χρονης και της δολοφονίας του 54χρονου Πακιστανού, πήγε στην παραλία της Ιεράπετρας κι άρχισε να χτυπάει με τον μπαλτά έναν 49χρονο Έλληνα αγρότη που καθόταν με την οικογένειά του στην ταβέρνα και έτρωγε.

Ο 49χρονος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή ευτυχώς έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο.

«Ο 49χρονος δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι και τον ώμο αλλά και ένα στον καρπό. Ευτυχώς σε καλή κατάσταση και αυτή τη στιγμή παίρνει αντιβίωση. Σε λίγες ημέρες θα μπορεί να πάρει εξιτήριο», ανέφερε ο θεράποντας ιατρός του θύματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση