HomeHL-LifestyleΗ Μέγκαν Μαρκλ χάνει αργά αργά τα κιλά -Νέα εμφάνιση, αλλαγμένη πολύ

Η Μέγκαν Μαρκλ χάνει αργά αργά τα κιλά -Νέα εμφάνιση, αλλαγμένη πολύ

Παρουσίασε την κολεξιόν της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη της επίσημη δημόσια βασιλική υποχρέωση είχε η Μέγκαν Μαρκλ, τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της Άρτσι, στο λανσάρισμα της νέας της φιλανθρωπικής σειράς ρούχων, ωστόσο όπως παραδέχτηκε: «Πρέπει να επιστρέψω σπίτι – είναι ώρα για το γάλα του μικρού».

Η άδεια μητρότητας της Μέγκαν Μαρκλ τελείωσε χθες το απόγευμα καθώς έφθασε στο Λονδίνο – έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της στο Φρόγκμορ Κότατζ στο κάστρο Γουίνδσορ – για να παρουσιάσει την συλλογή που δημιούργησε η εταιρεία Jigsaw, η φίλη της σχεδιάστρια Misha Nonoo – λέγεται ότι αυτή την σύστησε στον πρίγκιπα Χάρι και ξεκίνησε η σχέση τους – και τις γνωστές εταιρείες John Lewis και Marks & Spencer.

meghan-markle-paroysiasi-collection

Τα προσιτά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ και τα πανάκριβα σκουλαρίκια – Η μνεία στην πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε φορώντας τα σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και ένα λευκό πουκάμισο της Nonoo αξίας 120 λιρών – έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της, αν και φαινόταν λίγο η κοιλίτσα της, και ένα μαύρο παντελόνι Jigsaw, επίσης 120 λιρών, από την νέα της κολεξιόν. Κι επειδή ήταν πολύ οικονομικά ντυμένη, κάτι που δεν το συνηθίζει – σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον που προχθές παρουσίασε τον νέο της κήπο φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας μόλις 7 ευρώ – επέλεξε να φορέσει μαι σειρά από χρυσά βραχιόλια αξίας άνω των 2.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένου ενός που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

meghan-markle-vraxiolia

Τα πανάκριβα βραχιόλια της Μέγκαν Μαρκλ- ένα από αυτά ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

Από την γέννηση του Άρτσι στις 6 Μαϊου, η Μέγκαν Μαρκλ έχει αφοσιωθεί στον γιο της και δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις παρά μόνο σπάνιες, όπως στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που συμμετείχε ο πρίγκιπας Χάρι ενώ πιο πρόσφατα παρακολούθησε τον τελικό γυναικών τένις στο Γουίμπλεντον παρέα με δύο φίλες της και πριν από μερικές ημέρες «πετάχτηκε» μέχρι την Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει τον τελικό της φίλης της Σερένα Γουίλιαμς στο US Open, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την βασίλισσα Ελισάβετ που την περίμενε στο εξοχικό της στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

meghan-markle-olosomi-mavro-panteloni

Η Μέγκαν Μαρκλ με ρούχα της δικής της κολεξιόν: μαύρο παντελόνι αξίας 120 λιρών, λευκό πουκάμισο, αξίας επίσης 120 λιρών και καφέ γόβες

Με ένα πλατύ χαμόγελο στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν

Χθες, στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν, που είχε προαναγγείλει μέσω της Vogue Σεπτεμβρίου, η Μέγκαν Μαρκλ είπε στο πλήθος του κόσμου που περίμενε έξω από το κατάστημα John Lewis στην Όξφορντ Στριτ: «Σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Είναι συναρπαστικό και σας ζητώ συγνώμη αν περιμένατε για λίγο παραπάνω κάτω από τον ήλιο, αν και είναι πολύ καλός ο καιρός σήμερα».

Η δούκισσα του Σάσεξ συνέχισε λέγοντας πως το κοινοτικό της έργο αντικατοπτρίζει το έργο που θα κάνει η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι στο μέλλον, όταν θα ιδρυθεί και επίσημα το ίδρυμά τους Sussex Royal, το 2020. Και η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελούσε πλατιά την ώρα που είπε στους επισκέπτες ότι κατά την άφιξή της έμαθε πως η τσάντα της έχει ήδη ξεπουλήσει, προσθέτοντας: «Είναι υπέροχο».

Η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε να μιλά για το ήθος πίσω από την πρωτοβουλία αυτή, λέγοντας: «Ως γυναίκες, είναι 100% ευθύνη μας, νομίζω, να στηρίξουμε η μία την άλλη. Για να τα καταφέρουμε, δεν πρέπει να τονίζουμε την αποτυχία του άλλου, αλλά αντ’ αυτού να συγκεντρωνόμαστε η μία γύρω από την άλλη σαν ομάδα και να λέμε: ‘Θέλω να σε βοηθήσω’».

Γιατί απευθύνθηκε σε αυτές τις εταιρείες για την κολεξιόν της

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα προσωπικά να καταφέρω να έρθω κοντά με τους ανθρώπους εδώ κάνοντας σπουδαία πράγματα και ένα από τα μέρη που πήγα σχεδόν αμέσως ήταν το Smart Works».

Η Μέγκαν έδειχνε χαλαρή και άνετη την ώρα που μπήκε στον υπαίθριο χώρο του εξαώροφου κτιρίου όπου τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εμφανίζονται ως μέρος της παρουσίασης. Η capsule συλλογή της που μπορεί να φορεθεί στον χώρο εργασίας , δημιουργήθηκε με την βοήθεια του Smart Works, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που παρέχει κατάρτιση και ρούχα για συνεντεύξεις σε άνεργες γυναίκες και στον οποίο είναι προστάτης η Μέγκαν Μαρκλ.

Όσο για τα ρούχα, η δούκισσα του Σάσεξ πρόσθεσε: «Είχα σκεφτεί να είναι κλασικά και βασικά. Ποιες είναι ο γνωστές βρετανικές μάρκες τις οποίες γνώρισα από τότε που μετακόμισα εδώ και που ήξερα ότι συνεργάζονται με την Smart Works; Και για μένα η απάντηση ήταν προφανής. Τα Marks & Spencer και τα John Lewis, ρούχα των οποίων έχω φορέσει αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι εδώ και οι εταιρείες αυτές είπαν με μεγάλη τους χαρά, το ναι, όπως και η Misha Nonoo».

Η αναφορά στον μικρό Άρτσι

Κλείνοντας τον λόγο της αφού πρώτα παρουσίασε το έργο της, μίλησε για τα ρούχα και τους σχεδιαστές, αναφέρθηκε στον σκοπό που επιτελεί και δείχνοντας πολύ χαρούμενη με την απήχηση που είχε, η Μέγκαν Μαρκλ είπε στο πλήθος πως έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί ήταν η ώρα του φαγητού για τον μικρό Άρτσι.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση