HomeHL-GreeceΤραγωδία στο λουνα παρκ Αλμυρού: Ράγισαν καρδιές στο σχολείο της 14χρονης

Τραγωδία στο λουνα παρκ Αλμυρού: Ράγισαν καρδιές στο σχολείο της 14χρονης

Στην τελετή του αγιασμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσωπα σκυθρωπά. Το χαμόγελο σβησμένο από τα χείλη, τα μάτια κατεβασμένα και παραδομένα στη θλίψη. Το μούδιασμα που γεννά η απώλεια ήταν εμφανές. Αυτός δεν ήταν ένας συνηθισμένος αγιασμός. Στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού στο Βόλο, εκεί όπου θα ξεκινούσε τη νέα της σχολική χρονιά η 14χρονη Νίνα, ράγισαν καρδιές, αφού στο χτύπημα του πρώτου κουδουνιού έλειπε το άτυχο κορίτσι που τραυματίστηκε θανάσιμα, πριν από δύο εβδομάδες, όταν ανέβηκε σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, έπεσε και «καρφώθηκε» σε άλλο παιχνίδι.

Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία. Λίγο πριν από τον αγιασμό, πάντως, οι πραγματογνώμονες προχώρησαν σε αυτοψία στο μοιραίο παιχνίδι.

Οι ειδικοί εξετάζουν ένα – ένα τα καθίσματα στο λεγόμενο παιχνίδι – «χαλί». Παρατηρούν πώς ανοίγουν οι μπάρες ασφαλείας, ενώ ζητούν διευκρινίσεις από τον χειριστή. Θέτουν το παιχνίδι σε λειτουργία και το φωτογραφίζουν.

Παρούσα στην αυτοψία ήταν και η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού. Τα ερωτήματα που παραμένουν και μένει να απαντηθούν είναι τα εξής:

– Μπορούσε να αυξήσει ταχύτητα ο χειριστής;

– Υπήρχε τεχνική βλάβη;

– Έκλεισαν οι μπάρες;

Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα της 14χρονης Νίνας, την ημέρα της κηδείας της, παρακάλεσε τον διευθυντή του σχολείου να της δώσει τα καινούρια βιβλία .

Συντετριμμένη η θεία του άτυχου κοριτσιού παρακολούθησε τον αγιασμό, ενώ οι καθηγητές της τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της μικρής Νίνας που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=MtEum8BupUI

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση