HomeHL-GreeceΧαρίτσης: Προσδίδουν πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση της Λέρου

Χαρίτσης: Προσδίδουν πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση της Λέρου

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του στρατιωτικού υλικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κριτική σε στελέχη της κυβέρνησης που «προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις στην εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού σε ναυτική μονάδα στη Λέρο», άσκησε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να συνδράμει τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με μια αιχμηρή δήλωση, αναφέρθηκε στην απώλεια στρατιωτικού υλικού από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο, συνιστώντας αυτοσυγκράτηση και αφήνοντας αιχμές για πολιτική «σπέκουλα».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Παρακολουθούμε με ανησυχία κυβερνητικά στελέχη να προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις στην εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού σε ναυτική μονάδα στη Λέρο.

Καλούμε την κυβέρνηση να συνδράμει τις στρατιωτικές και ανακριτικές αρχές στο έργο τους για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του εν λόγω υλικού.

Κάθε άλλη απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης συνιστά δείγμα πρωτοφανούς ανευθυνότητας σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εθνικής ασφάλειας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση