HomeHL-LifestyleThe Voice: Ψάχνουν τέταρτο κριτή -«Οχι» από Ρέμο και Πάολα

The Voice: Ψάχνουν τέταρτο κριτή -«Οχι» από Ρέμο και Πάολα

Τι παίζει με τον Πάνο Μουζουράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναζήτηση κριτή και παρουσιαστή βρίσκεται το The Voice.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να μην είναι φέτος στο The Voice καθώς θέλει να επικεντρωθεί στο πρώτο του θεατρικό έργο «Οποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» αλλά και την εκπομπή Team Hellas. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μουσικό σόου να αναζητά παρουσιαστή με τις φήμες να θέλουν γυναίκα στο τιμόνι της εκπομπής.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ήταν ο μόνος που αποχώρησε. Το τέλος του από το The Voice ανακοίνωσε και ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο τραγουδιστής, που είχε σαρώσει με τρεις νικητές, γνωστοποίησε πως δεν θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο, καθώς ένα όνειρό του βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης.

Τι θα γίνει με το The Voice

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», πρόταση για τη θέση του κριτή δέχθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος, ωστόσο, αρνήθηκε λόγο υποχρεώσεων. Οπως αποκαλύφθηκε, «όχι» είπε και η Πάολα, η οποία δεν θέλει να κάνει τηλεόραση.

«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει. Ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση για κριτής στο The Voice, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει τη δεδομένη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Έγινε πρόταση και στην Πάολα, αλλά η Πάολα δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Ήθελαν Πάολα, Ρέμο, δεν έχουν κανέναν από τους δύο».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=IjyBIDaSo9A

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση