HomeΚΡΗΤΗΕυχές του Αντιδημάρχου Παιδείας για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές του Αντιδημάρχου Παιδείας για τη νέα σχολική χρονιά

«Μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς Νίκου Αγγελάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μια αφετηρία δρόμου που οδηγεί στην επίτευξη στόχων από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους φορείς, αρχές και υπηρεσίες του Τομέα της Παιδείας. Οι στόχοι αυτοί είναι συνιστώσες σε μία συνισταμένη: Μία αποτελεσματική σχολική χρονιά.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς αποσκοπεί, σε συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες, να απομακρύνει ή να βοηθά να απομακρυνθούν τα εμπόδια που θα παρουσιάζονται στον δρόμο αυτό. Να αμβλύνει, δηλαδή, όσο είναι δυνατόν, τα μεγάλα θέματα λειτουργίας και λειτουργικότητας των σχολείων των δύο πρώτων βαθμίδων εκπαίδευσης. Επίσης, σκοπεύουμε να συνδράμουμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και με τις δυνάμεις που έχουμε, στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου, μέσω δράσεων και ενεργειών που θα γίνουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Εύχομαι στους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες και σε όλους όσοι εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Μια χρονιά που η αγάπη που θα δείξουν για το σχολείο τους, θα τους ανταποδοθεί με αποτελέσματα που θα τους προσφέρουν μεγάλη χαρά»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση