HomeHL-SportsΓιώργος Σαμαράς: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ»

Γιώργος Σαμαράς: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ στην παρουσίαση της πρώτης επίσημης μπουτίκ της ομάδας, εκφράζοντας την πρόθεση να αλλάξει «επίπεδο» ο σύλλογος και στο κομμάτι της δημόσιας εικόνας και της εμπορικής ανάπτυξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ομιλίτες παρουσίασαν επίσημα την πρώτη μπουτίκ της ομάδας, όπου οι οπαδοί της μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να στέκεται στην ουσία της κίνησης, ως ένα μέρος της συνολικής προσπάθειας να βελτιώσει την εικόνα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε στον ίδιο χώρο που πριν 10 μήνες κάναμε την πρώτη μας παρουσίαση με το cosmos sport.
Μαζί με την Cosmos Sport κάνουμε μεγάλα σταθερά βήματα συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τον ΟΦΗ.
Πάνω από όλα είναι η συνεργασία με τους ανθρώπους, δεν το βλέπουμε σαν επιχείρηση και σαν ανταλλαγή οικονομικών, το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ και να παρέχουμε στον κόσμο με ευκολία τα προϊόντα του ΟΦΗ. 
Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Cosmos sport για την συνεργασία.
Είναι πολλές οι ιδέες, έχουμε ένα πρόγραμμα και πλάνο, ωστόσο αυτά δεν γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη. Φτιάξαμε την μπουτίκ, ΄στο γήπεδο γίνονται βελτιώσεις και θα γίνουν μέχρι και το Σάββατο και θέλουμε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερες βάσεις και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά».
Διαφήμιση
Διαφήμιση