HomeHL-LifestyleΈξαλλος ο Μικ Τζάγκερ με Τραμπ και Τζόνσον

Έξαλλος ο Μικ Τζάγκερ με Τραμπ και Τζόνσον

«Ψεύδονται και προκαλούν πόλωση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ ήταν παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Burnt Orange Eresy”.

Ο Τζάγκερ υποδύεται τον έμπορο τέχνης Τζόζεφ Κάσιντι στην ταινία σκηνοθεσίας του Τζουζέπε Καποτόντι. Είναι ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός του ρόλος από εκείνον στην ταινία «The Man from Elysian Fields» (2001).

Ο Μικ Τζάγκερ μιλώντας στην πρεμιέρα τόνισε σύμφωνα με το THR: “Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποιήθηκαν όλοι οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι που είχαν τεθεί σε ισχύ και ήταν επαρκείς – έχουν περιοριστεί από την τρέχουσα διοίκηση τόσο πολύ που έχουν εξαλειφθεί. Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι η χώρα ηγέτης στον περιβαλλοντικό έλεγχο, αλλά τώρα η χώρα έχει αποφασίσει να πάει στην αντίθετη κατεύθυνση».

Ο τραγουδιστής έστειλε τα δικά του μηνύματα, όταν νέοι ακτιβιστές κατά της κλιματικής αλλαγής διαδήλωσαν κοντά στον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία κάλεσαν τους πολίτες να αναλάβουν δράση ψεκάζοντας στο κόκκινο χαλί το σύνθημα «Ακούστε τα παιδιά σας» και φώναξαν το σύνθημα «Κάντε το κόκκινο χαλί πράσινο».

«Είμαι τόσο χαρούμενος που οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο δυνατά ότι θέλουν να διαμαρτυρηθούν» δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ. «Είμαι απολύτως πίσω από αυτό. Χαίρομαι που το κάνουν αυτό επειδή είναι εκείνοι που πρόκειται να κληρονομήσουν τον πλανήτη» ανέφερε.

Αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τζάγκερ επέκρινε τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον ότι πολώνει τους πολίτες.

«Σε τόσες πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου την περασμένη εβδομάδα… αλλά ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, συμβαίνουν θεαματικές αλλαγές. Φοβάμαι πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η πόλωση, αυτή η αυθάδεια και τα ψέματα» σχολίασε ο τραγουδιστής

«Δεν εννοώ ότι η συμπεριφορά είναι τα πάντα. Αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων», συνέχισε ο Τζάγκερ εκφράζοντας ανησυχία “για το πού όλη αυτή η πόλωση και η αγένεια και το ψέμα [θα μας οδηγήσουν]».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση