HomeΚΡΗΤΗΑλλάζουν όψη οι κοινόχρηστοι χώροι στον οικισμό Αγίου Γεωργίου Ρεθύμνου

Αλλάζουν όψη οι κοινόχρηστοι χώροι στον οικισμό Αγίου Γεωργίου Ρεθύμνου

Υπογράφηκε η σύμβαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος 2019 του Δήμου Ρεθύμνης, υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου  «διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον Οικισμό Αγίου Γεωργίου Δ.Δ. Αρμένων Ρεθύμνης», από το Δήμαρχο Ρεθύμνης  κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και τον ανάδοχο εργολάβο.

Το έργο, με προϋπολογισμό 74.247 €, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Δήμου Ρεθύμνης, περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος (καθαίρεση  μεμονωμένων στοιχείων σκυροδέματος, εκσκαφές – επιχώσεις, προσαρμογή υφιστάμενων φρεατίων στην τελική στάθμη του δαπέδου, κατασκευή έγχρωμων σταμπωτών δαπέδων από σκυρόδεμα κ.α) καθώς και επεμβάσεις που θα επιτρέψουν την εγκατάσταση υπόγειων σωληνώσεων , καλωδιώσεων κ.λ.π., και την κατασκευή φρεατίων για την δημιουργία υποδομής για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

Στην  υπογραφή της σχετικής σύμβασης παρέστη  ο                                                        απερχόμενος Πρόεδρος και νυν Σύμβουλος της Τ.Κ. Αρμένων κ. Γιώργος Κολυβάκης, τον οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τις θετικές εισηγήσεις του και τη αποτελεσματική του συνεργασία με το Δήμο καθ’ όλη τη θητεία του  ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες κατέθεσε ο κ. Μαρινάκης στην Αρχιτέκτονα  κα Κολυβάκη Ευσταθία, η οποία εκπόνησε αφιλοκερδώς και πρόσφερε  στο Δήμο τη μελέτη του συγκεκριμένου έργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση