HomeHL-9Ελεύθερος ο 83χρονος που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Ελεύθερος ο 83χρονος που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Τι ισχυρίστηκε κατά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών Ηρακλείου εμφανίστηκε σήμερα ο 83χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο κορίτσι έξω από δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο.

Ο ηλικιωμένος κατά την απολογία του αρνήθηκε τα όσα τον κατηγορούν λέγοντας πως απλά την χαιρέτησε ενώ παράλληλα υπέβαλε μήνυση στην 36χρονη μητέρα.

Αμέσως μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρους και συγκεκριμένα να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύεται και η έξοδος από την χώρα.

Την ίδια ώρα, η 36χρονη – μετά τη μήνυση του ηλικιωμένου σε βάρος της – συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν όταν η μητέρα του κοριτσιού άκουσε τα γοερά κλάματα της κόρης της, «πετάχτηκε» στην αυλή του σχολείου, για να συνδράμει το κοριτσάκι. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, διαπιστώθηκε ότι ο 83χρονος είχε μπει στην αυλή του σχολείου και με υποσχέσεις για γλυκά και σοκολάτες προσπαθούσε να κάνει την 7χρονη να τον ακολουθήσει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση