HomeHL-9Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή οι καιρικές συνθήκες σήμερα στην Κρήτη

Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή οι καιρικές συνθήκες σήμερα στην Κρήτη

Η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίθριος είναι και σήμερα ο καιρός στην Κρήτη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη μεταβολή σε σύγκριση με τα προηγούμενα 24ωρα.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό, με βόρειους ανέμους εντάσεως έως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Κρήτη θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου και στη νότια τους 31 βαθμούς.

Όσον αφορά στη γενική πρόγνωση του καιρού, το meteo.gr του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας αναφέρει τα εξής:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου περιμένουμε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση