HomeHL-PsilaΑμερικανίδα δημοσιογράφος ζητά $10 εκατ. και από το Facebook για φωτογραφία της σε διαφημίσεις για σεξ

Αμερικανίδα δημοσιογράφος ζητά $10 εκατ. και από το Facebook για φωτογραφία της σε διαφημίσεις για σεξ

Η Κάρεν Χεπ μήνυσε μεταξύ άλλων Facebook, Reddit, Imgur, Giphy, WCGZ και την πορνογραφική ιστοσελίδα S.R.O.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά από ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Reddit Αμερικανίδα δημοσιογράφος γιατί, όπως υποστηρίζει, μια φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημίσεις για σεξ.

Η Κάρεν Χεπ μήνυσε μεταξύ άλλων Facebook, Reddit, Imgur, Giphy, WCGZ και την πορνογραφική ιστοσελίδα S.R.O.

Η μήνυση της δημοσιογράφου που εργάζεται στο κανάλι Fox 29 στη Φιλαδέλφεια, υποβλήθηκε σε δικαστήριο της Πενσυλβάνια.

Στη μήνυση η δημοσιογράφος εξηγεί ότι ζητά αποζημίωση γιατί η χρήση με αυτόν τον τρόπο της φωτογραφίας της «προκάλεσε σοβαρή, μόνιμη και ανεπανθόρθωτη βλάβη».

Την Χεπ ενημέρωσαν συνάδελφοί της που της είπαν ότι η επίμαχη φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε μέχρι και σε διαφήμιση κατά της στυτικής δυσλειτουργίας από το 2017.

Στο Facebook η φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση για γνωριμία και chat με μοναχικές γυναίκες και στο Imgur συγκέντρωσε 11.000 views αφού μπήκε στην κατηγορία MILF.

Η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι αγνοεί πώς η φωτογραφία έφτασε στις μηνυόμενες ιστοσελίδες μολονότι στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται ότι πιθανότατα προήλθε από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Εκτός από την αποζημίωση η Χεπ απαιτεί η φωτογραφία της να «κατέβει» από όλες τις ιστοσελίδες στις οποίες χρησιμοποιήθηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση