HomeΚΟΣΜΟΣΗ συγγνώμη του Μακρόν στον Έντι Ράμα για τη γκάφα με τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας

Η συγγνώμη του Μακρόν στον Έντι Ράμα για τη γκάφα με τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας

Επικοινώνησε με τον Αλβανό πρωθυπουργό Εντι Ράμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο έφτασε η πρωτοφανής «γκάφα» των Γάλλων στο ματς των προκριματικών του EURO 2020 με την Αλβανία, όταν από τα μεγάφωνα του «Σταντ ντε Φρανς» ακούστηκε ο ύμνος της Ανδόρας, αντί γι΄αυτόν την Αλβανίας.

Ο Γάλλος Πρόεδρος επικοινώνησε με τον Αλβανό πρωθυπουργό Εντι Ράμα, ζητώντας του συγγνώμη, καθώς στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων στο παιχνίδι, αντί να ακουστεί ο ύμνος της Αλβανίας, ακούστηκε αυτός της Ανδόρας! Και σαν να μην έφτανε αυτό, αφού έγινε το λάθος, οι διοργανωτές ζήτησαν δημόσια συγγνώμη στην… Αρμενία, μπερδεύοντας και πάλι τον αντίπαλό τους! Το περιστατικό αυτό είχε αφήσει τους παίκτες της Αλβανίας να κοιτάζουν απορημένοι και ξέσπασε θύελλα διαμαρτυριών στην γειτονική χώρα, κατά της Γαλλίας.

Πήρε διαστάσεις και στη Γαλλία, η επική γκάφα των διοργανωτών, με τον Μακρόν να απολογείται στον Ράμα και τον Αλβανό πρωθυπουργό να λήγει το θέμα, με ένα ποστάρισμα στο Twitter.

«Ο Πρόεδρος Μακρόν μου εξέφρασε την ειλικρινή του απολογία για τη σκανδαλώδη γκάφα της γαλλικής ομοσπονδίας με τον εθνικό μας ύμνο. Ο Γάλλος πρόεδρος θεώρησε αυτή την γκάφα ανεπίτρεπτη και εκτίμησε την αντίδραση των παικτών μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση