HomeΚΡΗΤΗΟι δημαιρεσίες στον Άγιο Νικόλαο

Οι δημαιρεσίες στον Άγιο Νικόλαο

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Καλογεράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

» Φαίνεται κατ΄ αρχήν, να υπάρχει διάθεση για συνεργασία και συναίνεση για τα βήματα που ακολουθούν. Πρόκειται για ένα στοίχημα, που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί «!

Στην παραπάνω δήλωση, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ειδική συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/9), για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Κατά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην αίθουσα «Αντ. Στρατάκης» της Π.Ε Λασιθίου, πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Καμινογιαννάκης και γραμματέας ο κ. Νικόλαος Πάγκαλος.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη : κ. Φανουράκη Ευαγγελία και κ. Αντώνης Μαυρής (από τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη), κ. Νικόλαος Κοκκίνης (από τον συνδυασμό ΑλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (από τον συνδυασμό Νέα Πορεία).

Αναπληρωματικά μέλη : κ. Λουκάκης Γεώργιος, κ. Μαυρικάκης Ευάγγελος (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Βάρδα Μαρία (αλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Πάγκαλος Νικόλαος (Νέα Πορεία).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής : τακτικά μέλη: κ.Γιάννης Μαρίνος, κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Χαλκιαδάκης Νικόλαος (αλλάΖουμε τον δήμο), κ.Γάλλου Μαρία (Νέα Πορεία).

Αναπληρωματικά μέλη : κ.Φανουράκη Ευαγγελία, κ.Λεμπίδης Εμμανουήλ (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Ατσαλάκης Στερεός (ΑλλάΖουμε τον δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (Νέα Πορεία).

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, διευκρινίζοντας ότι η θητεία των εκλεγμένων είναι διετής, χαρακτήρισε ομαλή την διαδικασία της εκλογής, τονίζοντας ότι υπήρξε συναίνεση αναφορικά με τους εκπροσώπους που προτάθηκαν από κάθε παράταξη και επανέλαβε ότι η συνεργασία που επί της ουσίας επιδιώκει η δημοτική αρχή, αποτελεί το εφαλτήριο, για την επόμενη μέρα, όπου θα πρέπει με μεγάλη προσπάθεια, επαγρύπνηση και σταθερότητα να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί προς όφελος των τοπικών κονωνιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση