HomeΚΡΗΤΗΑναλαμβάνουν καθήκοντα το νέο προεδρείο και η Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Βιάννου

Αναλαμβάνουν καθήκοντα το νέο προεδρείο και η Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Βιάννου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, με την ατζέντα να κινείται γύρω από δύο εκλογικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της συνεδρίασης είχαμε τη διεξαγωγή των δύο διαδικασιών, για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο κ. Μιχάλης Παπαδήμας, αντιπρόεδρος είναι πλέον ο κ. Γιώργος Κουτεντάκης, ενώ θέση του γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Αγαπουλάκης.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ.: Μιχάλης Κεφαλάκης, Γιάννης Ψαράκης και Μανώλης Αγαπουλακης από τη μεριά της πλειοψηφούσας παράταξης. Από τη μεριά της μείζονος αντιπολίτευσης εξελέγη ο κ. Μπάμπης Κονδυλάκης, ενώ η σύνθεση της 7μελούς επιτροπής συμπληρώθηκε από τον Δήμαρχο και τους δύο αντιδημάρχους, όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης σε δήλωση του μετά από το τέλος της συνεδρίασης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε, έχοντας πραγματοποιηθεί μέσα σε θετικό κλίμα.
Είμαστε όλοι έτοιμοι – αναλαμβάνοντας την ευθύνη – να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που μας έχει ανατεθεί, από τους δημότες, θέτοντας υψηλούς στόχους για τη Βιάννο.
Τα πρόσωπα που επελέγησαν για τις θέσεις ευθύνης, αλλά και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεργαστούμε και θα εργαστούμε σκληρά και άοκνα για να πετύχουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση