HomeΕΛΛΑΔΑΕπεισόδιο σε βάρος τουριστών σε παραλία γυμνιστών στη Ρόδο

Επεισόδιο σε βάρος τουριστών σε παραλία γυμνιστών στη Ρόδο

Ερευνά το περιστατικό η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ένα βίαιο επεισόδιο σε βάρος δυο Ιταλών τουριστών σε μια παραλία γυμνιστών στη Ρόδο διερευνά η τοπική Αστυνομία, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν σε βάρος αγνώστου τα θύματα, τα οποία ενημέρωσαν και την πρεσβεία τους.

Οι δύο τουρίστες εμφανίστηκαν στην παραλία γυμνιστών του νησιού χωρίς να έχουν γδυθεί, παρ’ όλο που είναι και οι ίδιοι γυμνιστές και την προηγούμενη ημέρα βρίσκονταν σε άλλη οργανωμένη παραλία στο Φαληράκι. Πριν προλάβουν να καθίσουν, όμως, τους πλησίασε ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι είναι υπεύθυνος για τις ομπρέλες της παραλίας και τους ζήτησε να βγάλουν τα μαγιό τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή που αποκαλύπτει όσα καταγγέλλουν οι δύο Ιταλοί, εκείνοι αντέδρασαν και του ζήτησαν τον λόγο για την απότομη συμπεριφορά του. Όμως, ο άγνωστος άρχισε να τους βρίζει και, αφού τους έσπρωξε βίαια, άρπαξε τα κινητά τους και τα πέταξε στη θάλασσα! Το επεισόδιο έληξε και οι τουρίστες έφυγαν από την παραλία, ενώ ζήτησαν από την πρεσβεία τους να κινηθούν νομικές διαδικασίες κατά του συγκεκριμένου ατόμου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση