HomeHL-9Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της 84ης έκθεσης - Το βράδυ η ομιλία του πρωθυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έφτασε λίγα λεπτά μετά τις δέκα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην είσοδο μάλιστα βρισκόταν και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον οποίο είχε μια σύντομη συνομιλία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε όπως γίνεται κατά παράδοση με την συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ.

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

O πρωθυπουργός ξεκίνησε, την περιοδεία του από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WDVQO1HX0Yw

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Η μπάντα του στρατού έπαιξε το Paradise City

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη τον κ. Μητσοτάκη. Η μπάντα του στρατού τον υποδέχθηκε παίζοντας το «Paradise City» των Gun N’ Roses. Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη πριν από τις εκλογές, είχε πει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VGDGzm5Hx9I

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

mhtsotakhs-deth11

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή. Εκεί μάλιστα του έδωσαν και μια φανέλα με το όνομά του, ενώ σε αυτό του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα. Φανέλα της ομάδας προσέφεραν στον πρωθυπουργό και οι  εκπρόσωποι της ομάδας του Αρη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-q9ye7BtlxI

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ συνεχίστηκε με επισκέψεις και σε άλλα περίπτερα της έκθεσης και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της Ινδίας που είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης.

mhtsotakhs-deth10

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση