HomeHL-SportsΦιλικό με τον Πλατανιά ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Φιλικό με τον Πλατανιά ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο σε φιλική αναμέτρηση τον Πλατανιά, από την οποία θα απουσιάσει ο πολυτιμότερος της δεύτερης αγωνιστικής, Δημήτρης Μάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα αποφορτιστεί το Σάββατο καθώς δε θα συμμετάσχει στο φιλικό με τον Πλατανιά όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Απών από το ματς θα είναι και ο και ο Μιγκέλ Μεγιάδο ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Ο Φελίπε Σόουζα έκανε θεραπεία την Παρασκευή ενώ για μια ακόμη μέρα ο Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στην σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, αντίδρασης και μεταβιβάσεων, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά.

Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Μαρινάκης, Braun, Νάστος, Sakor, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Semedo, Figueiredo, Vaz, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Σουρνάκης, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση