HomeHL-LifestyleΧάρι Πότερ: Η μυστηριώδης ανάρτηση από την συγγραφέα και οι φήμες για νέα ταινία

Χάρι Πότερ: Η μυστηριώδης ανάρτηση από την συγγραφέα και οι φήμες για νέα ταινία

Μερικές φορές το σκοτάδι έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα μυστηριώδες tweet από την JK Rowling, την συγγραφέα της σειράς βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ, ήταν η σπίθα για να ξεκινήσουν εκ νέου φήμες πως έρχεται νέα ταινία με τον μαγικό κόσμο του Χόγκγουαρτς.

Η JK Rowling, ενεργή χρήστης του Twitter παλαιότερα, απείχε τους τελευταίους έξι μήνες από τα social media. Σήμερα όμως αποφάσισε να επανέλθει και για να το κάνει χρησιμοποίησε μια πολύ «κρυπτογραφημένη» ανάρτηση: «Μερικές φορές το σκοτάδι έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις», έγραψε, προσθέτοντας τα hashtags #HarryPotter και #CursedChild, τον τίτλο του έργου που έγραψε και που ανέβηκε στο Γουέστ Εντ.

Μαζί ανέβασε μια φωτογραφία από το περίφημο «σκοτεινό σημάδι» του Λόρδου Βόλντεμορτ.

Όλοι πίστεψαν πως ετοιμάζεται νέα ταινία, όμως σύντομα, το επίσημο σάιτ των φαν του Χάρι Πότερ, διέψευσε τις ελπίδες τους: «Κάτι συναρπαστικό έρχεται από το Cursed Child, αλλά δεν πρόκειται για ταινία», δήλωσαν οι συντελεστές.

Το θεατρικό «Harry Potter And The Cursed Child» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2016 και αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία. Το θέμα του εκτυλίσσεται 19 χρόνια αργότερα από τα γεγονότα του τελευταίου βιβλίου της σειράς και μιλά για τον Χάρι Πότερ που είναι πια υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Μαγείας, ενώ ο γιος του Άλμπους Σεβέρους Πότερ ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο Χόγκγουάρτς.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση