HomeHL-SportsΦαν’τ Σιπ:»Χτίζουμε ομάδα για το μέλλον»

Φαν’τ Σιπ:»Χτίζουμε ομάδα για το μέλλον»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας δήλωσε απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής, όμως υπογράμμισε πως η ομάδα έχει μέλλον και μεγάλες δυνατότητες, ενώ αναφέρθηκε και στην μη χρησιμοποίηση του Ζέκα.

Για το ματς:

»Ξέραμε την σημασία του παιχνιδιού και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, παίξαμε απέναντι σε μια καλά οργανωμένη και έμπειρη ομάδα.
Η ομάδα μας έδειξε πράγματα που έχουμε δουλέψει σε διάστημα τριών ημερών. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ομαδική άμυνα και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες.
Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, χάναμε εύκολα την μπάλα, αλλά βγάλαμε επικίνδυνες σέντρες…»
Για το δεύτερο ημίχρονο:

»Άκουσα πως ήταν πέναλτι αλλά πρέπει να το δω… Το δεύτερο ημίχρονο αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Πλέον όμως χρειαζόμαστε ένα θαύμα για να περάσουμε. Μαζί με τους συνεργάτες μου φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον.
Είμαι αισιόδοξος πως αυτή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.»

Για τις αλλαγές που έκανε:

»Λειτουργήσαμε καλά, παίξαμε καλά, πράγματι δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην επίθεση, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν πολλά παιχνίδια μαζί οι παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε από το κέντρο και μπροστά και είναι κάτι που θα δουλέψουμε στο μέλλον».

Για τα νέα παιδιά:

»Ο Βρουσάι είναι ένας παίκτης με ικανότητες και μέλλον, είναι ακόμα νέος αλλά έδειξε πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ο Παυλίδης έπαιξε λίγο και αμέσως έγινε επικίνδυνος. Είναι παιδιά για το μέλλον , έχουμε νέα παιδιά, τον Πέλκα, τον Μασούρα, τον Κουλούρη που αποτελούν την Εθνική του μέλλοντος».

Για τον Ζέκα:

»Ο Ζέκα έχει παίξει πολλά παιχνιδια, μέσα από τις προπονήσεις κατάλαβα πως έπρεπε να κάνω τις επιλογές μου και είδα πως είναι κουρασμένος. Ήταν υποψήφιος για να ξεκινήσει, αλλά Μπουχαλάκης και Κουρμπέλης πήγαν καλά στο κέντρο. Μην ξεχνάτε πως έλειπαν σημαντικοί παίκτες όπως οι Φορτούνης και Μάνταλος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση