HomeHL-9Αποφασίζουν για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούν τα ηλεκτροκίνητα πατίνια

Αποφασίζουν για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούν τα ηλεκτροκίνητα πατίνια

Σύσκεψη στη Λότζια αύριο Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν προκαλέσει την τελευταία χρονική περίοδο στο Ηράκλειο τα ηλεκτροκίνητα πατίνια θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λότζια, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Μαρίνου Παττακού.

Στη σύσκεψη αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Μελετών από το Τμήμα ελέγχου κυκλοφορίας, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΟΕΒΕΝΗ και της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ηρακλείου.

Αντικείμενο της σύσκεψης επί της ουσίας είναι η αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προκύπτουν από τη διάθεση, εκμίσθωση και κυκλοφορία των ηλεκτροκίνητων δίτροχων στην πόλη του Ηρακλείου.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που προκύπτει από την ανεξέλεγκτη και εν πολλοίς επικίνδυνη για χειριστές και πεζούς χρήση των πατινιών είναι η απουσία νομοθετικού πλαισίου, όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, μιλώντας στο cretapost, κι αυτό γιατί σε αντίθεση με το εξωτερικό, σε τοπικό επίπεδο τα ηλεκτροκίνητα πατίνια χρησιμοποιούνται ως μέσα μεταφοράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση