HomeHL-9Ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας για τον υπερήλικα στο Σγουροκεφάλι

Ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας για τον υπερήλικα στο Σγουροκεφάλι

Έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν να συμπληρώσει τον έναν αιώνα ζωής βρέθηκε αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού του, με διαμπερές τραύμα στον θώρακα, ένας υπερήλικας.

Ο λόγος για έναν 98χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην πόρτα της αυλής του πεσμένος στο έδαφος. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο Σγουροκεφάλι του Δήμου Χερσονήσου όπου και ζει ο γέροντας, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της ΕΛΑΣ για την πρώτη αυτοψία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο υπέργηρος άνδρας είχε δεχθεί διαμπερές χτύπημα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της μασχάλης. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε και το όπλο από το οποίο τραυματίστηκε

Ο υπερήλικας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αρχικά, ο 98χρονος είχε θεωρηθεί νεκρός. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος αποδείχθηκε … γερή κράση και έτσι παρά τον σοβαρό τραυματισμό του η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Οι αρχές τώρα, ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός του γέροντα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα, καθώς το όπλο με το οποίο τραυματίστηκε ο 98χρονος ανήκει στον ίδιο. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται ο ηλικιωμένος να περιεργαζόταν το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση