HomeHL-SportsΜε αυτούς στα Χανιά ο ΟΦΗ – Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Κουτρουμπής, Στάικος

Με αυτούς στα Χανιά ο ΟΦΗ – Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Κουτρουμπής, Στάικος

Ελεύθερη είσοδος στο φιλικό του Πλατανιά με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά θα δώσει την Τετάρτη  ο ΟΦΗ στα Περιβόλια, ευκαιρίας δοθείσης της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Ηρακλειώτες προπονήθηκαν την Τρίτη  τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα καθώς είχε αποφασιστεί από τον Γιώργο Σίμο να υπάρξει διπλή προπόνηση την ημέρα αυτή.

Το πρωί οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα γκρουπ έκανε εργομετρικό έλεγχο και το άλλο, ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Αυτά το πρωί, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μεταβιβάσεων, δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης για όσους αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Αγωνιστικά ο Γιαννούλης ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θεραπεία, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Πλατανιά, παίρνοντας μαζί του 24 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Κουτρουμπής και Πασχάλης Στάικος οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής προκειμένου ο Γιαννιώτης τεχνικός να δει και το επίπεδο ετοιμότητας τους.

Αναλυτικά την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Ουέιλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος, Φελίπε Σόουζα, Βαζ, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Νοικοκυράκης, Μακρυδάκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους  φιλάθλους ότι η είσοδος στο φιλικό με τον ΟΦΗ στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, την Τετάρτη (6μμ) είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση