HomeΚΟΣΜΟΣΠρόστιμο 10.000 ευρώ σε σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ λόγω… ηχορύπανσης

Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ λόγω… ηχορύπανσης

Του έστειλαν την αστυνομία για να τον συμμορφώσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν κέρδισε τους γείτονές του με τις φωνητικές του ικανότητες κι έτσι του έστειλαν την αστυνομία για να τον συμμορφώσει. Ο λόγος για έναν σωσία του «βασιλιά» του rock’n’roll, Ελβις Πρίσλεϊ από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο 45χρονος Ντιν Χόλαντ από το Μπράντφορντ του Γουέστ Γιορκσάιρ κάνει απευθείας μετάδοση της εμφάνισής του στους θαυμαστές του στις ΗΠΑ από την κουζίνα του σπιτιού του αργά τη νύχτα, λόγω της διαφοράς ώρας. Ωστόσο, οι γείτονές του δεν χαίρονται με τον θόρυβο που προέρχεται από το σπίτι και αναφέρθηκαν στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγείας όπου αρμόδιοι του έκαναν σύσταση ώστε να χαμηλώσει τον ήχο.

Ωστόσο, εκείνος δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να στέλνει τις «παραστάσεις» του στο κοινό του. Τότε δικαστής εξέδωσε εντολή κατάσχεσης κι έτσι αρμόδιοι μπήκαν στο σπίτι του και του πήραν όλο τον εξοπλισμό.

Τον Αύγουστο ο Χόλαντ και η σύντροφός του δέχθηκαν πρόστιμο περίπου 10.000 ευρώ για την παραβίαση της εντολής. «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον θόρυβο. Δεν αρέσαμε στους γείτονες από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι δεν τους αρέσει ο Έλβις» είπε ο Χόλαντ αποδίδοντας τα προβλήματα με τον νόμο στο γεγονός ότι η οικογένεια που μένει δίπλα του δεν είναι θαυμαστές του Έλβις.

Πηγή: Daily Mail

Διαφήμιση
Διαφήμιση