HomeΣΠΟΡΣτις 9 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

Στις 9 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά – μέλος του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ – που θα πραγματοποιούνται για κάθε τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι εγγραφές, που ξεκίνησαν την Δευτέρα 19 Αυγούστου, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά στον Καρτερό από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Στα τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά μπορούν να ενταχθούν όλα τα αγόρια αλλά και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 14 χρόνων.
poster-2
Τι χρειάζεται για τις εγγραφές

Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση μίας αίτησης (δίδεται από την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά), βεβαίωση παιδιάτρου, καρδιογράφημα ή υπέρηχο καρδιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 2816007824, 6983628444, 6945006966.

Λίγα λόγια για την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

Η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά είναι μέλος του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ και ξεκίνησε την λειτουργία της πριν δύο χρόνια.
Από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από τον κόσμο καθώς στην Ακαδημία ήρθαν αρκετά παιδιά τα οποία διπλασιάστηκαν την επόμενη σεζόν.
Φέτος, η Ακαδημία λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τμήματα της Ακαδημίας υπεύθυνος των προπονητών είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος ενώ διδάσκουν και οι προπονητές:
Νίκος Μαστορίδης, Νίκος Βενέρης, Νίκος Καζάκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση