HomeHL-GreeceΕξερράγη ηλεκτρονικό τσιγάρο στα χέρια 35χρονου

Εξερράγη ηλεκτρονικό τσιγάρο στα χέρια 35χρονου

«Γέμισε καπνό εδώ και έπαθε έγκαυμα στο χέρι του» λέει ο πατέρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στα χέρια ενός άνδρα την ώρα που το κρατούσε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο 35χρονος από τη Χαλκίδα έζησε τον ίδιο τρόμο που έζησαν όσοι είχαν την ατυχία να σκάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο στα χέρια τους η στην τσέπη τους.

Ο πατέρας του έδειξε στην κάμερα του Star το ηλεκτρονικό τσιγάρο που εξερράγη, την ώρα που ο γιος του καθόταν σε ένα από τα τραπέζια της ταβέρνας του.

«Γέμισε καπνό εδώ και έπαθε έγκαυμα στο χέρι του».

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στάθηκε πολύ τυχερός, υποστήριξε ο πατέρας του, καθώς η έκρηξη δεν έγινε την ώρα που κάπνιζε.

«Γέμισε ο κόσμος καπνό εδώ πέρα και έπαθε έγκαυμα στο χέρι του, κάηκε φοβερά.» είπε. «Αν το είχε στο σώμα του και πήγαινε να καπνίσει, θα τυφλωνόταν» προσθέτει.

Η ηλεκτρονική συσκευή θα σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να εξακριβωθεί για ποιον λόγο εξερράγη.

Ηλεκτρονικά τσιγάρα… «μαϊμού»

Όπως λένε αυτοί οι οποίοι πωλούν τις συγκεκριμένες συσκευές έχουν τη λογική ενός κινητού τηλεφώνου. Μια ιδιοκατασκευή, μια κακής ποιότητας μπαταρία, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε έκρηξη.

Στην αγορά κυκλοφορούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, πολλές φορές αγνώστου προέλευσης ή χωρίς ευρωπαϊκή σήμανση, τα οποία προτιμούν οι ατμιστές, καθώς έχουν χαμηλότερη τιμή.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση