HomeΣΠΟΡΚαι ξαφνικά… τέλος ο Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

Και ξαφνικά… τέλος ο Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

Ο Κύπριος τεχνικός έλυσε αιφνιδιαστικά την συνεργασία του με τους Κρητικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη ο Νίκκι Παπαβασιλείου όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή (1/9) οι Κρητικοί.

Το τέλος αιφνιδίασε είναι η αλήθεια πολλούς, την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην Αίγυπτο για μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Σούπερ Λίγκα 2.

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο συνεργάτης του Κύπριου προπονητή, Αντώνης Ιωάννου. Η διοίκηση του ευχαρίστησε στην ανακοίνωση για το έργο τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μέχρι τη Δευτέρα  θα έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Παπαβασιλείου, ο οποίος πέρσι οδήγησε τον Εργοτέλη στην 5η θέση διεκδικώντας ως το τέλος την συμμετοχή στο μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου και τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάσταση τους και έως αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση με το όνομα του νέου τεχνικού».

Διαφήμιση
Διαφήμιση