HomeHL-SportsΜε πέναλτι… VAR ο Ολυμπιακός, 1-0 τη Λάρισα

Με πέναλτι… VAR ο Ολυμπιακός, 1-0 τη Λάρισα

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λάρισας στο «AEL FC Arena» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς κρίθηκε με πέναλτι που εξετάστηκε μέσω VAR και εκτέλεσε εύστοχα στο 7’ ο Βαλμπουενά.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ, ενώ δύο τέρματα, σε προσπάθειες του Ελ Αραμπί, ακυρώθηκαν ορθά μετά από έλεγχο των φάσεων από το VAR.

 Η ΑΕΛ προσπάθησε με αντεπιθέσεις ν’ απειλήσει την εστία του Σα και είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 45ο λεπτό. Τότε ο Ντάουντα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την… ασίστ του Μπουχαλάκη και αστόχησε εξ’ επαφής με τον Σα εξουδετερωμένο ουσιαστικά, σουτάροντας άουτ!

Γκολ: 7′ πεν.

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Σετσέροβιτς – Τσιμίκας, Γκιγιέρμε

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (79′ Καρανίκας), Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (63′ Νούνιτς), Μπούστος, Ντάουντα (81′ Φιλίποβιτς).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας (65′ Κούτρης), Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας (61′ Καμαρά), Βαλμπουενάς, Ποντένσε (82′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση