HomeΣΠΟΡΙσόπαλοι 2-2 Λαμία και Ατρόμητος

Ισόπαλοι 2-2 Λαμία και Ατρόμητος

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Σάλιακα, ενώ στο 35’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με το Γούτα.

Το 2-1 για τη Λαμία ήρθε με πέναλτι του Τουράμ στο 78’, ενώ ο Βέλλιος στο 79’ διαμόρφωσε το 2-2. Στο 81’ ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε εκ νέου όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω του VAR.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 11΄ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στο 35΄, από κόρνερ του Ούμπιδες.

Η ομάδα του Αντωνίου έφτασε στο 2-1 με πέναλτι του Τουράμ στο 78΄, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης επί του Ρόμανιτς από το λάθος του Ρισβάνη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βέλλιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με έξοχο ανάποδο, που είναι ήδη υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς.

Γκολ: 11′ Σάλιακας (Λαμία), 35′ Γούτας (Ατρόμητος), 78′ πεν. Τουράμ (Λαμία), 79′ Βέλλιος (Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες: Βάντερσον, Δημούτσος – Ρισβάνης, Θεοδωράκης

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46′ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86′ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90′ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.

Aτρόμητος: Θεοδωράκης, Γούρας, Χαρίσης, Ούμπιδες (70′ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69′ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση