HomeΕΛΛΑΔΑΑίγιο: Η μητέρα του μωρού που σκοτώθηκε στο τροχαίο είχε κάνει 4 εξωσωματικές

Αίγιο: Η μητέρα του μωρού που σκοτώθηκε στο τροχαίο είχε κάνει 4 εξωσωματικές

Νέες αποκαλύψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τον 28χρονο που σκόρπισε το θάνατο στο Αίγιο, όταν ακριβώς μια εβδομάδα πριν, παρέσυρε και σκότωσε με το αμάξι του μια 67χρονη και το 6 μηνών εγγονάκι της, στις Καμάρες Αιγίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η RealNews, ο 28χρονος, ο οποίος υπηρετούσε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά διεκόπη μετά το τροχαίο, ζούσε τη ζωή του στο «κόκκινο» και του άρεσε η ταχύτητα, με το κάμπριο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, κατά την ίδια πηγή, δύο άνθρωποι γλίτωσαν στο τσακ πριν και μετά το δυστύχημα που προκάλεσε την περασμένη Κυριακή.

Κινδύνεψε 12χρονη από την οδήγηση του 28χρονου στο Αίγιο

Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο, λίγο έλειψε να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι 12 χρόνων που περπατούσε στη γειτονιά του.Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του χωριού Λόγγος, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα -άνω των 50χλμ- το αυτοκίνητο του 28χρονου που πριν από λίγα λεπτά, είχε σκοτώσει την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της! Η 12χρονη πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής και απέφυγε το αυτοκίνητο.

Κόντεψε να παρασύρει γυναίκα με μηχανάκι

Πριν προκαλέσει το δυστύχημα καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από κέντρο της Παναγοπούλας όπου διασκέδαζε με τη φίλη του, ο 28χρονος παραλίγο, σύμφωνα με καταγγελίες πάντα, να παρασύρει μια γυναίκα με μηχανάκι.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 28χρονος έχει εμπλακεί συνολικά σε άλλα τρία τροχαία ατυχήματα πριν σκοτώσει γιαγιά και εγγονό, έχοντας καθίσει στο εδώλιο, με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, να δηλώνει ότι έχει στα χέρια του αθωωτικές αποφάσεις και για τις τρεις περιπτώσεις.

4 εξωσωματικές είχε κάνει η μητέρα του βρέφους που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Αίγιο

Εντωμεταξύ, μια ακόμη τραγική διάσταση έρχεται στο φως, καθώς όπως αποκαλύπτει η Real News η μητέρα του αγοριού είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση