HomeHL-LifestyleΦεστιβάλ Βενετίας: Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ ξανά μαζί

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ ξανά μαζί

Οι πρώην σύζυγοι πόζαραν μαζί στην προβολή της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη αναστρέψιμος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2013, απέκτησαν μαζί δύο κόρες και πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για τη Μόνικα Μπελούτσι και τον πρώην σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν εχθές στην προβολή της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη αναστρέψιμος» του 2002, στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το πρώην ζευγάρι, φορώντας τα καλά του, πόζαρε μαζί με τον σκηνοθέτη του φιλμ Γκασπάρ Νοέ. Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός πραγματικά έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φλοράλ φόρεμά της με μακριά ουρά, που ταίριαζε υπέροχα με τα κατάμαυρα λυτά μαλλιά της και τα διακριτικά της κοσμήματα.

Ο Κασέλ ήταν πιο κάζουαλ, με ένα μαύρο μπλουζάκι και σκούρο παντελόνι.

belucci-kasel2

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του αυτή τη φορά δεν ήταν η 22χρονη νέα του σύζυγος, Τίνα Κουνάκι, η οποία βρίσκεται στη Βενετία αλλά επέλεξε – για άγνωστους λόγους – να μην παρευρεθεί στη συγκεκριμένη προβολή.

Η αυθεντική έκδοση του «Μη αναστρέψιμος» αφηγούνταν μια σοκαριστική ιστορία από το τέλος προς την αρχή και περιλάμβανε σκηνές απίστευτης ωμότητας και βίας, όπως τον 8λεπτο σε διάρκεια βιασμό της ηρωίδας.

Στη νέα έκδοση, η αφήγηση των γεγονότων γίνεται με χρονολογική σειρά. «Αυτός ο τρόπος αφήγησης είναι πιο ξεκάθαρος και πιο σκοτεινός. Δεν έχει κοπεί κανένας διάλογος ούτε έχουμε παραλείψει κάποιο από τα γεγονός. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη έκδοση λέγεται Straight Cut. Μέχρι τώρα το «Μη Αναστρέψιμος» ήταν ένας σκόπιμος γρίφος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=ZoDtJjqkfxU

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση