HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Δεν ήταν έκπληξη η νίκη μας»

Νίκος Νιόπλιας: «Δεν ήταν έκπληξη η νίκη μας»

Επιβλητική χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Νίκος Νιόπλιας, τονίζοντας πως δεν τον εξέπληξε καθόλου η εμφάνιση των Κρητικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο συντονιστής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έκανε λόγο για μια “επιβλητική και μεγαλειώδη εμφάνιση” της ομάδας στέλνοντας το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας πως “θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, το καλό έρχεται”.

“Για εμάς δεν ήταν έκπληξη, ήταν μια εμφάνιση και επιβλητική, δεν ήταν απλά το 3-1.

Είναι μια συνέχεια της δουλειάς των παιδιών που δουλεύουν τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί έχοντας τον έλεγχο κινδυνεύουμε λιγότερο.

Με τον Άρη ήμασταν πάρα πολύ καλοί και σήμερα είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια ομάδα να παίζει έτσι μέσα στο ΟΑΚΑ. Δεν έχασε ο Παναθηναϊκός αλλά κέρδισε ο ΟΦΗ.

Η πιο επικίνδυνη φάση του ΠΑΟ έγινε στο 48′, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ όμως πρωταρχικός στόχος δεν ήταν να βάλουμε πέντε και έξι γκολ αλλά το θέμα είναι η εικόνα που δείχνεις και πάλι είναι μια μεγαλειώδη εμφάνιση.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο από την στιγμή που αυτή η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, δεν είναι δύσκολο αρκεί να έχουμε θέληση και πιστεύω πάνω σε αυτό που θες να παίξεις. Δημιουργούμε καλή παράδοση με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν τέτοια η εμφάνιση του ΟΦΗ που δεν με άφησε να αναλύσω τον Παναθηναϊκό. Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο, μια ομάδα δημιουργούσε ευκαιρίες. Για εμάς κοιτάζουμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής μας είναι νέος, πολύ φιλόδοξος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί οι άνθρωποι περιμένουν κάτι καλό και το καλό έρχεται”.

Για την χρήση του VAR: “Πρέπει να το συνηθίσουμε γιατί είναι δίκαιο, αν δεν υπήρχε θα μας ακύρωναν δύο γκολ. Όπως είχε πει και ο Μουρίνιο, μόνο οι κλέφτες δεν θέλουν το VAR.

Έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να κερδίσει εκείνος που αξίζει να κερδίσει. Εμάς, γιατί σηκώθηκε η σημαία σε δύο γκολ; 

Διαφήμιση
Διαφήμιση