HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Δίκαιη νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο, ταμείο στο τέλος»

Γιώργος Σίμος: «Δίκαιη νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο, ταμείο στο τέλος»

Ο προπονητής του ΟΦΗ για την μεγάλη νίκη της ομάδας του μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο  ο ΟΦΗ καθώς επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με 3-1 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο τεχνικός των Κρητικών Γιώργος Σίμος εμφανίστηκε προσγειωμένος στην συνέντευξη Τύπου παρά την μεγάλη νίκη τονίζοντας ότι αυτή ήταν δίκαιη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Παράλληλα τόνισε ότι στο τέλος θα γίνει το ταμείο, όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του ΟΦΗ που είναι η ομάδα να βελτιώνεται καθημερινά, ενώ για την συνέχεια ανέφερε ότι δεν υπάρχει πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σίμου:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Νομίζω κάναμε ένα αρκετά καλό αγώνα, είχαμε χαρακτηριστικά από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας και πήραμε μια δίκαιη νίκη σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές μας εδώ και 45 μέρες δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν τον σεβασμό γιατί σήμερα πετύχαινε σπουδαία νίκη.

Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας για να βελτιώσουμε τα στοιχεία του ποδοσφαίρου μας.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλοι άνθρωποι και είμαι σίγουρος να καταφέρουν σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που του αξίζει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι μας είναι κάθε μας μέρα να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να δούμε τι έχουμε καταφέρει μέσα από αυτό και να κάνουμε ταμείο».

Για τα μεταγραφικά: «Οτιδήποτε είναι ανακοινώσιμο το γνωρίζεται. Νομίζω υπάρχει ένα παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες.

Αν υπάρξει κάποιος που θα κάνει την διαφορά βέβαια θα ενδιαφερθούμε για την απόκτηση του. Εγώ θα σταθώ στους παίκτες που έχουμε δουλέψει από την αρχή και έχουμε φτιάξει μια οικογένεια αξίζουν τον σεβασμό μας και είμαστε μια χαρά».

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά να ελέγξουμε το τέμπο, νομίζω τα καταφέραμε και μετά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το κάναμε και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε οι πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας και στους παίκτες για να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν νιώθουμε πίεση, νιώθουμε την χαρά του ποδοσφαίρου. Νομίζω στις 14 Σεπτέμβρη στο σπίτι μας ο κόσμος θα ρθει κοντά μας να μας στηρίξει για να παίξουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι.

Καμία πίεση περιμένουμε απλά το επόμενο παιχνίδι να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση