HomeHL-9Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες μετά τη σύγκρουση τριών οχημάτων

Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες μετά τη σύγκρουση τριών οχημάτων

Οδηγός ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο 2ο χιλιόμετρο της Ηρακλείου – Μοιρών στο ύψος των Καπαριανών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο θα μπορούσαν να είχαν αποβεί μοιραίες για τους επιβαίνοντες στα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν, το ευτύχημα ωστόσο είναι πως η υγεία και των δύο τραυματιών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

troxaio-kapariana4

Πιο συγκεκριμένα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση προς τις Μοίρες επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με τα δύο κορίτσια της.

Κατά την προσπέραση ωστόσο, ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο προπορευόμενο ΙΧ και κατόπιν να εκτραπεί και να πέσει πάνω σε φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Στη συνέχεια, και αφού κατέγραψε μια τρελή πορεία, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε χωράφι έξω από τον δρόμο.

Αποτέλεσμα της διπλής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί στα πόδια, τον θώρακα και το πρόσωπο ο συνοδηγός του φορτηγού, ο οποίος μάλιστα εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του οχήματος. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ άμεσα στο σημείο είχαν σπεύσει και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τον τραυματισμένο επιβάτη του φορτηγού και τον οδηγό του αυτοκινήτου που επιχείρησε την προσπέραση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση