HomeΚΟΣΜΟΣΚύπρος: Ο σύζυγος της παιδοκτόνου είχε κρύψει τα μαχαίρια στο σπίτι

Κύπρος: Ο σύζυγος της παιδοκτόνου είχε κρύψει τα μαχαίρια στο σπίτι

Η δολοφονία του παιδιού αποδίδεται σε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένει σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την οικογενειακή τραγωδία στο Γέρι της Λευκωσίας και τη δολοφονία ενός 12χρονου από τη μητέρα του που του κατάφερε αρκετές μαχαιριές.

Όπως αποκαλύπτει ο philenews.com, φαίνεται ότι από καιρό γυρόφερναν στο μυαλό της παιδοκτόνου σκέψεις ζωής και θανάτου για το 12χρονο παιδί της και φέρεται να το ανέφερε στον σύζυγό της. Αυτός ήταν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και ο λόγος που ο σύζυγος είχε κρύψει τα μαχαίρια που βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Ωστόσο, η προληπτική αυτή ενέργεια δεν απέτρεψε το μοιραίο και χθες η μητέρα του δωδεκάχρονου βρήκε μαχαίρι με το οποίο κάρφωσε το αθώο παιδί στο λαιμό δολοφονώντας το.

Η δολοφονία του παιδιού αποδίδεται σε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων το οποίο φέρεται να είχε η γυναίκα και για τα οποία ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή κατά διαστήματα.

Ο σύζυγος της μητέρας, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της από το πρωί αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, οπόταν μετέβη επιτόπου στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Γέρι και χτύπησε την πόρτα χωρίς να λάβει απάντηση.

Λόγω και του γεγονότος ότι δεν απαντούσε ούτε και το τηλέφωνο της συζύγου του, το μυαλό του πήγε στο κακό και έτσι, όταν δεν κατάφερε να ανοίξει, κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Έβαλαν σκάλα και ανέβηκαν στο διαμέρισμα.

Όταν παραβιάστηκε η πόρτα, το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Ο 12χρονος ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στο κρεβάτι και πιθανώς να κοιμόταν όταν δέχτηκε τα θανατηφόρα κτυπήματα, έφερε τραύματα στο λαιμό, ενώ η παιδοκτόνος έφερε τραύματα στο λαιμό και στους καρπούς.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο όπου έτυχε περίθαλψης και η κατάσταση της υγείας της δείχνει ότι δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο αλλά παρόλα αυτά η Αστυνομία θα προχωρήσει σε σύλληψή της μόνο όταν έχει το πράσινο φως από τους γιατρούς.

Η μητέρα είναι 40 ετών από το Καζακστάν, ενώ ο σύζυγός της (και πατριός του παιδιού) είναι Κύπριος 52 ετών και είναι αστυνομικός. Σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είχε πολύ καλή σχέση με τον 12χρονο, παρόλον ότι το παιδί αποκτήθηκε από προηγούμενο γάμο της μητέρας.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση