HomeHL-SportsΓιώργος Κουτρουμπής: «Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη»

Γιώργος Κουτρουμπής: «Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη»

Ο 28χρονος αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε μετά από τρία χρόνια, ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής  ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Γιώργος Κουτρουμπής δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αποφεύγοντας να ορίσει τους στόχους της νέας του ομάδας και μένοντας στη φιλοδοξία να παίξουν οι Ομιλίτες καλό ποδόσφαιρο

Ο 28χρονος στόπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας όπου ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι να χαίρεται ο κόσμος το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα.

Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή Γιώργο Σίμο που του έδωσαν την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Κουτρουμπή;

«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΟΦΗ. Είχα μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, είχα μείνει χωρίς ομάδα για αρκετό καιρό κι ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία.

Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην ομάδα σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο ως στόχο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να το χαίρεται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο.

Γνωρίζω τη δυναμική της ομάδας, έχω παίξει πολλές φορές στο Γεντί Κουλέ ως φιλοξενούμενος και χαίρομαι πολύ που πλέον ανήκω στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση