HomeHL-CultureΣτη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Κ. Γαβρά «Adults in the room»

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Κ. Γαβρά «Adults in the room»

Είναι βασισμένη στο ομότιμο βιβλίο του Γ. Βαρουφάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 19ης ταινίας του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, που έχει τίτλο «Adults in the room» και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Το «Ενήλικοι στην αίθουσα» βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι» και αφηγείται την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015, τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. (Eurogroup) για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους στις αρχές του 2015 και φτάνει μέχρι την πρόταση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, που ήταν και η στιγμή αποχώρησης του πρώην υπουργού Οικονομικών από το κυβερνητικό επιτελείο.

Πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης που υποδύεται το Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που υποδείεται τον Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Τάρλοου στο ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, η Βαλέρια Γκολίνο τη Δανάη Στράτου, η Ζοσιάν Πινσόν την Κριστίν Λαγκαρντ, ο Ούλριχ Τουκούρ στο ρόλο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Χρήστος Στέργιογλου, Θάνος Τοκάκης, Θέµης Πάνου και οι Νταν Σούρµανς, Ορελιάν Ρεκουάν, Βενσάν Νεµέτ, ο Αυστριακός Κορνίλιους Οµπόνια, ο Δανός Χένρικ Μπιρτς και ο Ιταλός Φραντσέσκο Ακουαρόλι.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9uBMdEiwJNo

Στο φεστιβάλ Βενετίας η παγκόσμια πρεμιέρα

Η ταινία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου, μάλιστα ο Κώστας Γαβράς είναι τιμώμενο πρόσωπο καθώς θα του απονεμηθεί το βραβείο «Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker 2019» για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Στην Ελλάδα, θα προβληθεί στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», στις 28 Σεπτεμβρίου.

tovima.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση