HomeHL-9Στην ΑΝΕΚ LINES η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στην ΑΝΕΚ LINES η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ANEK LINES, φιλοξένησε για πρώτη φορά στο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, σήμερα  Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

Πάνω από 1300 άτομα, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου, πλήθος φοιτητών, των οικογενειών τους και των οικείων τους, έδωσαν “βροντερό” παρόν και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην τελετή αποφοίτησης.

Κατά την έναρξη της Τελετής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ANEK LINES Γεώργιος Κατσανεβάκης: «Σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση στην σημερινή Τελετή, που φέτος στην ΑΝΕΚ LINES έχουμε για πρώτη φορά την τιμή να φιλοξενούμε.

Από το δικό μου μετερίζι, εδώ και χρόνια έχω την χαρά να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη ενός οράματος, αυτό του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έγινε πραγματικότητα, προσφέροντας ουσιαστικά στην κοινωνία μας”.

Ο κος Γιώργος Κατσανεβάκης, Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους στο κατάμεστο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

Ο κος Κατσανεβάκης έκλεισε δε το χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους αποφοιτήσαντες με μία συμβολική μαντινάδα:  “Εγώ θα κάνω όνειρα και αλήθεια να μη βγούνε μου φτάνει που ονειρεύτηκα και όνειρα ας μείνουν

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου κος Ευάγγελος Διαμαντόπουλος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΚ για τη ζεστή φιλοξενία που αποδεικνύει έμπρακτα την μέριμνα της για τις μελλοντικές γενιές.

Σήμερα η κοινωνία μας υποδέχεται νέους επιστήμονες, νέους ανθρώπους που με την άρτια εκπαίδευση θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο στους κλάδους τους αλλά και για τη χώρα μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε αναγόρευση του Prof. Rainer Stegmann σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το κύριο μέρος της τελετής, με την απονομή των Διπλωμάτων των νέων Μηχανικών από όλες τις Σχολές που εντάσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μέσα σε πραγματικά ενθουσιώδη κλίμα νέοι και νέες από τις Σχολές

  • Μηχανικών, Παραγωγής και Διοίκησης
  • Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
  • Μηχανικών Περιβάλλοντος και
  • Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

έλαβαν τα πτυχία τους και στην συνέχεια έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, στo φουαγιέ της Αίθουσας και σε διάφορα σημεία των Κεντρικών Γραφείων της εταιρείας.

Η ΑΝΕΚ LINES, με ευθύνη και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το έργο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται με Υπευθυνότητα απέναντι στην τοπική κοινωνία, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος, στηρίζοντας τις νέες γενιές που αποτελούν το μέλλον όλων μας.

Η ANEK LINES, εύχεται σε όλους τους νέους Μηχανικούς καλή αρχή στο μεγάλο ταξίδι της προσωπικής και επαγγελματικής τους πορείας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση