HomeΚΡΗΤΗ«Βόμβα» στο δήμο Γόρτυνας: Χάνει τη δημαρχία ο Μ. Κοκολάκης

«Βόμβα» στο δήμο Γόρτυνας: Χάνει τη δημαρχία ο Μ. Κοκολάκης

Από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βόμβα… μεγατόνων αποτελεί η είδηση ότι ο Μιχάλης Κοκολάκης χάνει την δημαρχία στο δήμο Γόρτυνας με απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του απερχόμενου δημάρχου Νίκου Σχοιναράκη με την οποία υποστήριζε ότι υπάρχει ζήτημα εκλογιμότητας για τον Μιχάλη Κοκολάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει το e-mesara το «κώλυμα» αφορά το γεγονός ότι ο κ. Κοκολάκης είχε στραφεί με αγωγή του κατά του δήμου Γόρτυνας ζητώντας 50.000 ευρώ στο πλαίσιο σύμβασης. Μάλιστα, στην ένστασή του ο κ. Σχοιναράκης έκανε λόγο πως η αγωγή αυτή καθιστά ενεργή την σύμβαση και κατά συνέπεια προέκυπτε ζήτημα εκλογιμότητας.

Το cretapost επικοινώνησε με τον απερχόμενο δήμαρχο, Νίκο Σχοιναράκη ο οποίος δεν ήθελε να προβεί σε καμία δήλωση και περιμένει την επίσημα γραπτή απόφαση για να τοποθετηθεί.

Την ίδια ώρα, αναβρασμός επικρατεί και στην παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα» με επικεφαλής τον Μανώλη Κοκολάκη που γίνονται προσπάθειες για την διαχείριση αυτού του ζητήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση