HomeHL-9Ορκίστηκε ο Μιχάλης Κοκολάκης ως νέος δήμαρχος Γόρτυνα

Ορκίστηκε ο Μιχάλης Κοκολάκης ως νέος δήμαρχος Γόρτυνα

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εντυπωσιακή προσέλευση πολιτών, σε μια ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος έδωσε το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη τετραετία. «Στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν δήμο πιο ανθρώπινο, πιο φιλικό στους δημότες. Έναν δίκαιο δήμο, όπου κάθε ένας από εσάς θα αισθάνεται ότι αντιμετωπίζεται ισότιμα και αντικειμενικά. Έναν δήμο σύγχρονο, ισχυρό και αποτελεσματικό» τόνισε.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος κάλεσε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους δημότες να συστρατευθούν στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει στον δήμο Γόρτυνας, για το καλό του τόπου: «Είναι ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, να ξεχάσουμε όσα μας κρατούν μακριά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον μεγάλο, τον κοινό μας στόχο: Το καλό του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας».

Την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακάριος. Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Γιώργος Λογιάδης, εκπρόσωποι του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των βουλευτών Μάξιμου Σενετάκη, Χάρη Μαμουλάκη, εκπρόσωπος του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι δήμαρχοι Αρχανών – Αστερουσίων, Μανώλης Κοκοσάλης, Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, εκπρόσωποι του κλήρου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πόπη Δασκαλάκη, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, Παύλος Μπαριτάκης, Νίκος Χρονάκης, Ειρήνη Χουδετσανάκη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώην δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, προϊστάμενοι και στελέχη των υπηρεσιών του δήμου, διευθυντές σχολείων του δήμου Γόρτυνας, εκπρόσωποι φορέων, πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση