HomeHL-LifestyleΜε αυτή τη φωτό τρόλαρε η Σία Κοσιώνη τον εαυτό της

Με αυτή τη φωτό τρόλαρε η Σία Κοσιώνη τον εαυτό της

«Και μου το 'λεγε ο Παντελής από το κοντρόλ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σία Κοσιώνη εδώ και περίπου μία εβδομάδα έχει επιστρέψει στα βραδινά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Μετά τις διακοπές της, με τον σύζυγό της δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο, η anchorwoman του ΣΚΑΪ επέστρεψε στο κανάλι και στην ενημέρωση και η ίδια, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι μετά τις διακοπές τους, βρίσκεται σε φάση προσαρμογής.

Η επιστροφή στη δουλειά μετά από μια περίοδο χαλάρωσης συνήθως σε καλεί να είσαι πιο χαλαρός με… όλα! Και πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. Και αυτό το απέδειξε και η Σία Κοσιώνη, η οποία με απόλυτη διάθεσης χαλαρότητας αλλά και αυτο-τρολαρίσματος, πόσταρε μια φωτό της στο instagram και άρχισε το γέλα με τον εαυτό της.

Η φωτό με την οποία τρόλαρε τον εαυτό της η Κοσιώνη

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία της από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στην οποία φαινόταν πραγματικά… σφιγμένη. Αγέλαστη, τόσο σοβαρή που κατέληγε λίγο δραματική. «Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδί μου λίγο!» Χαμπάρι εγώ… #backstage #photoshooting #controlroom #colleagues #mycolleagues #smile #skai #skainews», έγραψε στη λεζάντα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι έχει χιούμορ.

sia-kosioni-trolarieauto

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση