HomeHL-LifestyleΗ πριγκίπισσα Σάρλοτ ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Θα πάει στο ίδιο με τον Πρίγκιπα Τζορτζ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την πρώτη της μέρα στο σχολείο, ετοιμάζεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, στις 5 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει τα μαθήματά της, στο ίδιο σχολειό που πηγαίνει και ο μεγάλος της αδερφός, πρίγκιπας Τζορτζ.

Το σχολείο είναι το Thomas’s Battersea, ένα από τα κορυφαία στην Βρετανία και το κόστος ανά έτος, ανέρχεται στις 18.915 στερλίνες ετησίως (20.800 ευρώ περίπου). Το συγκεκριμένο σχολείο περιγράφεται ως ένα «μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς», όπου τα παιδιά θα έχουν τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Οπως μάλιστα τονίζεται στο ρεπορτάζ, η μητέρα της Σάρλοτ, Κέιτ Μίντλετον, αναμένεται να συνοδέψει την κόρη της στην πρώτη της ημέρα στο σχολείο, όπως και τον πρίγκιπα Τζορτζ. Για την Δούκισσα του Κέμπριτς, είναι μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς είχε χάσει την πρώτη ημέρα του Τζορτζ, λόγω της εγκυμοσύνης της. Οπως αναφέρουν οι Βρετανοί, κατά το πρώτο έτος, τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, είναι τα Γαλλικά, η τέχνη, η μουσική, το δράμα, το μπαλέτο και η χρήση υπολογιστή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση