HomeHL-GreeceΤραγωδία στον Πόρο: Εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η ουρά του ελικοπτέρου

Τραγωδία στον Πόρο: Εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η ουρά του ελικοπτέρου

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρέθηκε και ανασύρθηκε από το Λιμενικό Σώμα η ουρά του ελικοπτέρου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά και στοίχισε τη ζωή σε έναν Ελληνα πιλότο και δύο Ρώσους τουρίστες.

Οπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το συγκεκριμένο κομμάτι του ελικοπτέρου εκσφενδονίστηκε καθώς εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί η άτρακτος από την πρώτη στιγμή των ερευνών. Σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, αυτό ήταν το τελευταίο και το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ που έλειψε προκειμένου οι πραγματογνώμονες να ξεκαθαρίσουν τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Πλέον το ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πραγματογνώμονες είναι εάν η της ουράς έγινε από την πρόσκρουση στα καλώδια ή από την πρόσκρουση στη θάλασσα, με τις Αρχές πάντως να θεωρούν ως επικρατέστερο το πρώτο σενάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=lB2AKnXzds4

Ποιος ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

O Νίκος Καρυστινός ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Γαλατά με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς. Ο άτυχος πιλότος προέρχονταν από την Πολεμική Αεροπορία, καθώς είχε τελειώσει τη σχολή Ικάρων. Ηταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση