HomeΣΠΟΡΓιώργος Σίμος: «Πάμε στο ΟΑΚΑ για κάτι καλό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Σίμος: «Πάμε στο ΟΑΚΑ για κάτι καλό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Στον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα του για να δουλέψει, αλλά και όσα πράγματα κάνει ήδη καλά στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:15), καθώς και για τα θετικά στοιχεία που είδε στους παίκτες του στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν διαστήματα που θέλουμε για την εποχή να έχουμε. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, να ελέγχουμε το τέμπο με και χωρίς τη μπάλα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κόντρα σε έναν μεγάλο και δύσκολο αντίπαλο, τον δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας.

Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε αρκετά καλά, οι παίκτες έδωσαν το 100% κι ελπίζουμε το Σάββατο να παίξουμε καλύτερα και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό.

 Όπως ο Άρης, έτσι και ο και ο Ολυμπιακός είναι στον δεύτερο χρόνο δουλειάς και συνεχούς διαδικασίας με τους προπονητές τους και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν καλή αγωνιστική ταυτότητα.

Εμείς σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, θα κοιτάξουμε για άλλη μια φορά τη δική μας απόδοση. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα.

Αυτή είναι η τακτική μας προσέγγιση, να ελέγχουμε το παιχνίδι. Είναι πρόκληση το παιχνίδι γιατί και ο Παναθηναϊκός θα θέλει το ίδιο. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν προπονητή να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς. Υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός στην ομάδα, που κάνει καλό στην ομάδα, αλλά και στον σύλλογο».
Διαφήμιση
Διαφήμιση