Καθημερινά παρουσιάζει βελτίωση η υγεία του 34χρονου οδηγού της μοιραίας μοτοσικλέτας που ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 32χρονη Κάλλια.

Ο οδηγός είχε μεταφερθεί ως πολυτραυματίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, φέροντας τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα, τα άκρα, ενώ είχαν επηρεαστεί και ζωτικά του όργανα. Οι γιατροί είχαν κρίνει επιβεβλημένη την άμεση εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παρέμενε σε καταστολή.

Το ευτύχημα, ωστόσο, ήταν ότι καθημερινά η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν και στις 23 Αυγούστου οι γιατροί είχαν επιχειρήσει να τον αφυπνίσουν με επιτυχία καθώς αντιδρούσε ικανοποιητικά στα εξωτερικά ερεθίσματα.

Έκτοτε, ο οργανισμός του αναλάμβανε σταθερά αντιμετωπίζοντας τα πολλαπλά τραύματα που είχε υποστεί και πλέον η συνολική εικόνα της υγείας του επιτρέπει να νοσηλευτεί σε θάλαμο του Βενιζελείου Νοσοκομείου και να εξέλθει της Εντατικής.

troxaio-agia-pelagia

Το τρομακτικό τροχαίο είχε σημειωθεί γύρω στις 11 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε αναστροφή στην εθνική οδό στο ύψος της Παντάνασσας, προκειμένου να μπει στο βενζινάδικο.

Κατά την αναστροφή ο οδηγός δεν πρόφθασε να αντιληφθεί την μοτοσικλέτα που έρχονταν, με οδηγό τον 34χρονο και συνεπιβάτιδα την αδικοχαμένη Κάλλια, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εμβολιστεί από το ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το επιβατηγό ανατράπηκε ενώ η 32χρονη εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

troxaio-agia-pelagia2

Διαφήμιση
Διαφήμιση