HomeCity GuideΜουσική βραδιά στη Βασιλική του Δήμου Γόρτυνας

Μουσική βραδιά στη Βασιλική του Δήμου Γόρτυνας

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βασιλικής, Δήμου Γόρτυνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν μουσική  βραδιά  με το μουσικό σχήμα «LABYRYTHMOS», στις 29 Αυγούστου 2019, στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.

Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια από την Μικρά Ασία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, από όλη την Ελλάδα, τον Πόντο, την Κρήτη, την Κύπρο, την κάτω Ιταλία και πολλές αγαπημένες μελωδίες σε δικές μας διασκευές, με άρωμα Μεσογείου, καθώς και δικές μας δημιουργίες.

Μια μουσική παράσταση με αγαπημένα τραγούδια από το χθες στα σήμερα.

labyrythmos

Το σχήμα LABYRYTHMOS

Το σχήμα Αποτελείται από τους μουσικούς:

ΚΑΛΕΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Κρητική και πολίτικη λύρα, μπουλγαρί, μαντολίνο, τραγούδι. Μουσικός-λυράρης, με γνώσεις βυζαντινής μουσικής, επί σαράντα περίπου χρόνια στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής της Κρήτης. Έχει γράψει μουσική σε σπουδαία ιστορικά έργα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς (Ξωπατέρας, Βοσκοπούλα),καθώς επίσης με ιδιαίτερο ζήλο και σεβασμό ερευνά και συνεχίζει την μουσική παράδοση του τόπου μας, προσθέτοντας και δικές του δημιουργίες.

ΕΥΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ: Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια. Έχει κάνει φωνητική και έχει ασχοληθεί με την ρεμπέτικη ,την λαϊκή, την έντεχνη, την παραδοσιακή, την ροκ και τη μέταλ μουσική σκηνή.

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Δεξιοτέχνης στο λαούτο, μπουλγαρί, μαντολίνο και τραγούδι.

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: Κρουστά (μπεντίρ, τουμπερλέκι), με δημιουργική έμπνευση στην ποίηση και στίχο τραγουδιών.

Φιλική συμμετοχή: HARRY LOHRMANN (Επαγγελματίας μουσικός. Έχει σπουδάσει πιάνο και ακορντεόν. Η ενασχόληση του με τη ροκ, ροκ εν ρολ, τζαζ, σόουλ και φανκ μουσική του επέτρεψε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο ,για σαράντα περίπου χρόνια.

ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία ,με σπουδές φωνητικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση