HomeHL-SportsΟ Ολυμπιακός πήρε το σεντόνι με την αξία του

Ο Ολυμπιακός πήρε το σεντόνι με την αξία του

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την αποστολή του και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στους ομίλους του Champions League. Μετά τη νίκη με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί της Κράσνονταρ οι Πειραιώτες επικράτησαν εκ νέου, αυτή τη φορά στη Ρωσία με 2-1 και ολοκλήρωσαν τον ευρωπαϊκό τους θρίαμβο.

Η Κράσνονταρ προηγήθηκε στο 10’ με τον Ούτκιν, όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε την μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ του Ελ Αραμπί στο 11’ και στο 48’.

 Στα αρνητικά της βραδιάς οι Σεμέδο και Ελ Αραμπί αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Γκερέρο ένιωσε ενοχλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός μετά το υπέρ του σκορ από το πρώτο ματς, όπως είναι φυσικό έδωσε χώρο στους Ρώσους, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10′. Ο Βάντερσον γύρισε την μπάλα και ο Ούτκιν έκανε το 1-0.

Το γκολ πάντως δεν αποπροσανατόλισε τους «ερυθρόλευκους» και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός δεν ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά ο Γκερέρο στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ξεκίνησε.

Ο Βαλμπουενά γύρισε την μπάλα και ο Ελ Αραμπί από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, σφραγίζοντας την πρόκριση των Πειραιωτών στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League|.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ελ Αραμπί (48′) ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και εν τέλει πήρε και τη νίκη μέσα στη Ρωσία.

Το αρνητικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι είδε δύο παίκτες του να γίνονται αναγκαστική αλλαγή. Αρχικά ο ηγέτης της άμυνας Σεμέδο αποχώρησε στο 64′ κι εν συνεχεία ο σκόρερ Ελ Αραμπί βγήκε στο 73′.

Μέχρι το τέλος ο ρυθμός έπεσε κι ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Πλέον περιμένει την κλήρωση της Πέμπτης (29/8, 19:00, Eurosport 1, COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 10′ Ούτκιν (Κράσνονταρ), 11′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 48′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

Κίτρινες κάρτες: Στότσκι, Ναμλί, Όλσον, Σπάγιτς

Κράσνονταρ (Σεργκέι Ματβέεφ): Κρίτσιουκ, Πετρόφ (56′ Σκόπιντσεφ), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Όλσον, Βιλένα, Ούτκιν (67′ Ιγκνάτιεφ), Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ (32′ Ναμλί), Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο (64′ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε (83′ Καμαρά), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (73′ Σουντανί).

Διαφήμιση
Διαφήμιση